Hypocompleet is een intermediair op het gebied van hypotheken en verzekeringen met een landelijke dekking. Op basis van meer dan 25 jaar ervaring heeft Hypocompleet haar uiterste best gedaan om voor elk mogelijke vraag op hypotheek- en verzekeringsgebied de beste en meest complete oplossing te kunnen geven aan haar klanten. Deze oplossing kun je alleen geven als je onafhankelijk bent en met de beste partijen uit de financiƫle wereld zaken doet en dat doet Hypocompleet.

Naast de optimale advisering streeft Hypocompleet vooral transparantie na wat de hypotheekadvieskosten betreft. Hypocompleet is altijd duidelijk over de hypotheekadvieskosten, want Hypocompleet hanteert zelfs een overzichtelijk hypotheekadvieskosten keuzemenu. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Hypocompleet richt zich op de particuliere markt en het midden- en kleinbedrijf. Zij kan haar klanten van het best mogelijke advies voorzien, omdat niet alleen gewerkt wordt met de meest gerenomeerde leveranciers van financiƫle producten, maar ook met vakkundige erkende adviseurs, die allemaal jarenlange ervaring hebben in het geven van financieel advies en allemaal gediplomeerd zijn.

Onze adviseurs

Erik de Vos

Adviseur

Regio Amsterdam/Amstelveen