Wil jij als complete adviseur klanten helpen bewuste en financieel verantwoorde keuzes te maken, die bij hen passen? Kijk dan of Hypocompleet bij je past.

Hypocompleet is een facilitair bedrijf voor ZZP-ers, die liever met een grote partij willen samenwerken en toch zelfstandig kunnen blijven werken. Hypocompleet heeft allerlei aantrekkelijke afspraken gemaakt met diverse financiële partners, waarvan de Licentienemers kunnen profiteren. Dat geldt ook voor marketingacties en het aankopen van interessante leads.

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als een platte organisatie met medewerkers, die passie hebben voor het vak. Hierdoor ontstaat een open en collegiale sfeer waarin we van aanpakken weten. Persoonlijke groei wordt gestimuleerd en gefaciliteerd, onder andere door het volgen van diverse vakopleidingen en een on-the-job training.

Vacature Hypotheekadviseur/Licentienemer (m/v) gezocht!

Wij zijn op zoek naar Licentienemers, die klanten adviseren op het gebied van hypotheken, vermogensopbouw, inkomen & risico, lenen en verzekeren binnen het Hypocompleetconcept. Naast particulieren wordt ook het MKB door Hypocompleet geadviseerd.

Je werkt vanuit huis en geniet hiermee veel vrijheid voor wat betreft de indeling van je werkzaamheden. Hypocompleet staat voor persoonlijk en betrokken advies. Je bent fulltime beschikbaarheid en bereid minimaal 4 avonden per week te werken. Je hebt minimaal vijf jaar relevante ervaring in een buitendienstfunctie. Je bent in bezit van SEH- of minimaal gelijkwaardig vakdiploma en je hebt de benodigde WFT-diploma’s. Je bent vakgericht en blinkt uit als het gaat om jouw commercieel vermogen; jouw karakter typeert zich als klantgericht, ambitieus, ondernemend en prestatie gedreven.

De entree fee bedraagt € 2500,-(incl. € 1000 leads,briefpapier,visite kaartjes,website etc) en de maand fee bedraagt € 500,-. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt uitgebreid ingegaan op deze bedragen en wat je ervoor terug krijgt. De AFM-vergunning en de WFT-check zijn centraal bij Hypocompleet geregeld alsmede de BAVAM verzekering.

Maakt ons verhaal je enthousiast? Reageer dan via de site of erikdevos@hypocompleet.nl! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op!